We houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen op onze school!

Nieuwsberichten van De Achtbaan
Update verhuizing leerlingen Normandiëlaan
27-01-2023 - We hebben een update m.b.t. de verhuizing van de leerlingen van Normandiëlaan naar de tijdelijke units aan de Angentanlaan. For English, see below.
Nieuwe vlog leerlingenraad!
16-01-2023 - Op vrijdag 13 januari is de leerlingenraad weer bijeen geweest voor een vergadering.
Verhuizing leerlingen Normandiëlaan / Move students Normandiëlaan
19-12-2022 - In de bijlage belangrijk nieuws betreffende de huisvesting van de leerlingen op Normandiëlaan. English: Please find attached important news regarding student housing on Normandiëlaan.
Nieuwsflits 25-11-2022
25-11-2022 - Bij deze weer een nieuwe Nieuwsflits met daarin belangrijke data, nieuws van externen, wist-je-datjes én een verzameloverzicht van de maand november. Veel leesplezier!
Sloop schoolgebouw aan Fransebaan afgerond!
03-11-2022 - Goed nieuws, we gaan de volgende fase in m.b.t. onze nieuwbouw!

Op deze pagina vindt u de verschillende edities van 'de Nieuwsflits' van dit schooljaar.