Nieuwsflits

Belangrijke informatie voor ouders verzamelen wij in de Nieuwsflits. Om de twee weken is er een nieuwe editie.
Veel leesplezier!
Nieuwsflits
Nieuwsflits 16-10-2020
16-10-2020 - Beste ouders en verzorgers, In deze editie o.a. de voorleeskampioenen van onze school Alvast veel leesplezier en een fijne vakantie!
02-10-2020 - Beste ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de Nieuwsflits van 2 oktober 2020. Deze verschijnt om de week met leuke nieuwtjes en feitjes. Wij wensen u veel leesplezier!
Nieuwsflits 02-10-2020
Hoezo, geen wifi?!  WEBINAR OVER OPVOEDEN IN EEN WERELD VAN SOCIAL MEDIA EN INTERNET
30-09-2020 - YouTube, Roblox, Minecraft, TikTok. Onze kinderen zijn er maar druk mee. Veel contact vindt online plaats. En ze beleven er vaak een hoop lol aan. Als ouder van een kind in de bovenbouw kun je niet meer met alles meekijken, maar hoe houd je dan toezicht? Welke grenzen stel je? En hoe ver ga je...